Link Industrial Services BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Link Industrial Services BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Link Industrial Services BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Link Industrial Services BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Eindhoven. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Link Industrial Services BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 17140836. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Link Industrial Services BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Link Industrial Services BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die een partner als Link Industrial Services BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als Link Industrial Services BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.