Limburg Uitzenden is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Limburg Uitzenden kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Limburg Uitzenden een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Extra info over Limburg Uitzenden

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Limburg Uitzenden. Zo is deze onderneming gevestigd in Simpelveld. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Limburg Uitzenden is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 65748654. Op deze pagina kan je ook lezen wat Limburg Uitzenden ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Limburg Uitzenden neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Limburg Uitzenden is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.