Levelplus Safety B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Levelplus Safety B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Levelplus Safety B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra info over Levelplus Safety B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Levelplus Safety B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Goes. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Levelplus Safety B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 66989620. Op deze pagina kan je ook inzien wat Levelplus Safety B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Levelplus Safety B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een onderneming als Levelplus Safety B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.