Leusink Personeel B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Leusink Personeel B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf hanteert, net als Leusink Personeel B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over Leusink Personeel B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Leusink Personeel B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Gaanderen. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Leusink Personeel B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 69546355. Op deze pagina kan je ook inzien wat Leusink Personeel B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Leusink Personeel B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Leusink Personeel B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.