Lento Groep BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Lento Groep BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over Lento Groep BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Lento Groep BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Naaldwijk. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Lento Groep BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 58410880. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Lento Groep BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Lento Groep BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die een partner als Lento Groep BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als Lento Groep BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.