LeManServ is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. LeManServ kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals LeManServ neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een onderneming als LeManServ inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als LeManServ een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over LeManServ

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf LeManServ. Zo is dit bedrijf gelegen in Oosterhout. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, LeManServ is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 61204285. Op deze site kan je ook lezen wat LeManServ ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.