Leaf HRM B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Leaf HRM B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Leaf HRM B.V. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het meest bij jou past.

Meer info over Leaf HRM B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Leaf HRM B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Enschede. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Leaf HRM B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 64890570. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Leaf HRM B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Leaf HRM B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partij als Leaf HRM B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.