Lavi Personeel BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Lavi Personeel BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als Lavi Personeel BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het best bij jou past.

Extra info over Lavi Personeel BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Lavi Personeel BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Zuidbroek. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Lavi Personeel BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 65488415. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Lavi Personeel BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller zoals Lavi Personeel BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een partner als Lavi Personeel BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.