KVO Payroll Services is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. KVO Payroll Services kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals KVO Payroll Services neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een partij als KVO Payroll Services inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als KVO Payroll Services een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroller het meest bij jou past.

Meer info over KVO Payroll Services

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf KVO Payroll Services. Zo is dit bedrijf gevestigd in Houten. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, KVO Payroll Services is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 54058430. Op deze site kan je ook lezen wat KVO Payroll Services ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.