KS People is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. KS People kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer info over KS People

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf KS People. Zo is dit bedrijf gelegen in Haarlem. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, KS People is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 34366490. Op deze site kan je ook tot je nemen wat KS People ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals KS People neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een bedrijf als KS People inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf bepaalt, net als KS People een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.