Koos Wijma Payroll Services is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Koos Wijma Payroll Services kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Koos Wijma Payroll Services

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Koos Wijma Payroll Services. Zo is deze organisatie gelegen in Leeuwarden. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Koos Wijma Payroll Services is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66737699. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Koos Wijma Payroll Services ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Koos Wijma Payroll Services neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een bedrijf als Koos Wijma Payroll Services inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Koos Wijma Payroll Services een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.