Kolibrie Uitzendbedrijven B.V. is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Kolibrie Uitzendbedrijven B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Kolibrie Uitzendbedrijven B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Kolibrie Uitzendbedrijven B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Kolibrie Uitzendbedrijven B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra info over Kolibrie Uitzendbedrijven B.V.

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Kolibrie Uitzendbedrijven B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Tilburg. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Kolibrie Uitzendbedrijven B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 18048747. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Kolibrie Uitzendbedrijven B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.