KOG Personeelsdiensten BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. KOG Personeelsdiensten BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals KOG Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als KOG Personeelsdiensten BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als KOG Personeelsdiensten BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Meer info over KOG Personeelsdiensten BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf KOG Personeelsdiensten BV. Zo is deze onderneming gevestigd in 's-Gravenpolder. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, KOG Personeelsdiensten BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 66510007. Op deze pagina kan je ook inzien wat KOG Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.