Koflexwerk BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Koflexwerk BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Koflexwerk BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Koflexwerk BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Zaandam. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Koflexwerk BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 58253432. Op deze website kan je ook lezen wat Koflexwerk BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller zoals Koflexwerk BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Koflexwerk BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als Koflexwerk BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.