Kiwi Twente is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Kiwi Twente kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Kiwi Twente neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Kiwi Twente is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als Kiwi Twente een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer info over Kiwi Twente

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Kiwi Twente. Zo is dit bedrijf gelegen in Hoogezand. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Kiwi Twente is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 53795334. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Kiwi Twente ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.