Kies Personeelsdiensten is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Kies Personeelsdiensten kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Kies Personeelsdiensten een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over Kies Personeelsdiensten

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Kies Personeelsdiensten. Zo is deze organisatie gevestigd in Apeldoorn. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Kies Personeelsdiensten is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 8103600. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Kies Personeelsdiensten ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Kies Personeelsdiensten neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partner als Kies Personeelsdiensten inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.