KGU Services BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. KGU Services BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als KGU Services BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over KGU Services BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf KGU Services BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Hilversum. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, KGU Services BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 56165854. Op deze webpagina kan je ook lezen wat KGU Services BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals KGU Services BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als KGU Services BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.