Keuken Groep Benelux is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Keuken Groep Benelux kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als Keuken Groep Benelux een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over Keuken Groep Benelux

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Keuken Groep Benelux. Zo is deze organisatie gevestigd in Kapellebrug. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Keuken Groep Benelux is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 22053451. Op deze webpagina kan je ook zien wat Keuken Groep Benelux ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Keuken Groep Benelux neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een onderneming als Keuken Groep Benelux inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.