Ketel Coaching is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Ketel Coaching kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over Ketel Coaching

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Ketel Coaching. Zo is dit bedrijf gelegen in Hoofddorp. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Ketel Coaching is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 34098326. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Ketel Coaching ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller zoals Ketel Coaching neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partij als Ketel Coaching inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als Ketel Coaching een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jou past.