Kenonz Payroll BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Kenonz Payroll BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over Kenonz Payroll BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Kenonz Payroll BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Gorredijk. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Kenonz Payroll BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 63607700. Op deze pagina kan je ook inzien wat Kenonz Payroll BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals Kenonz Payroll BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een partner als Kenonz Payroll BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Kenonz Payroll BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.