Kempen Chauffeurs Duitsland BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Kempen Chauffeurs Duitsland BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Kempen Chauffeurs Duitsland BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Kempen Chauffeurs Duitsland BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als Kempen Chauffeurs Duitsland BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroller het best bij jou past.

Meer weten over Kempen Chauffeurs Duitsland BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Kempen Chauffeurs Duitsland BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Venlo. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Kempen Chauffeurs Duitsland BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 64750477. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Kempen Chauffeurs Duitsland BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen regio.