Kei Inhuurdesk B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Kei Inhuurdesk B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Kei Inhuurdesk B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Kei Inhuurdesk B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Kei Inhuurdesk B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Meer info over Kei Inhuurdesk B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Kei Inhuurdesk B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amersfoort. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Kei Inhuurdesk B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 62529307. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Kei Inhuurdesk B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.