KeenFolk BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. KeenFolk BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller zoals KeenFolk BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als KeenFolk BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als KeenFolk BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Meer weten over KeenFolk BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf KeenFolk BV. Zo is deze organisatie gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, KeenFolk BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67856659. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat KeenFolk BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.