Karstenberg Personeelsdiensten is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Karstenberg Personeelsdiensten kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Karstenberg Personeelsdiensten een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Karstenberg Personeelsdiensten

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Karstenberg Personeelsdiensten. Zo is dit bedrijf gelegen in Nieuw-Dordrecht. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Karstenberg Personeelsdiensten is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 62397435. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Karstenberg Personeelsdiensten ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Karstenberg Personeelsdiensten neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een onderneming als Karstenberg Personeelsdiensten inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.