Kapoen Groep C.S. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Kapoen Groep C.S. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Kapoen Groep C.S. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Kapoen Groep C.S.

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Kapoen Groep C.S.. Zo is deze onderneming gevestigd in Dirkshorn. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Kapoen Groep C.S. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 34295126. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Kapoen Groep C.S. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Kapoen Groep C.S. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Kapoen Groep C.S. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.