Kampert Personeel B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Kampert Personeel B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Kampert Personeel B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Kampert Personeel B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Wekerom. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Kampert Personeel B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 62083317. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Kampert Personeel B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroller zoals Kampert Personeel B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Kampert Personeel B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als Kampert Personeel B.V. een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.