K. Keen Pers.Sel. Bouw&Schilders is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. K. Keen Pers.Sel. Bouw&Schilders kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als K. Keen Pers.Sel. Bouw&Schilders een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over K. Keen Pers.Sel. Bouw&Schilders

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf K. Keen Pers.Sel. Bouw&Schilders. Zo is deze onderneming gelegen in Zwolle. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. K. Keen Pers.Sel. Bouw&Schilders is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68247125. Op deze webpagina kan je ook zien wat K. Keen Pers.Sel. Bouw&Schilders ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals K. Keen Pers.Sel. Bouw&Schilders neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als K. Keen Pers.Sel. Bouw&Schilders is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.