JW&D Vof. is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. JW&D Vof. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Iedere payroller rekent, net als JW&D Vof. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over JW&D Vof.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf JW&D Vof.. Zo is deze organisatie gevestigd in Rijssen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, JW&D Vof. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67145132. Op deze pagina kan je ook lezen wat JW&D Vof. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals JW&D Vof. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partner als JW&D Vof. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.