JRC Randstad Zuid BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. JRC Randstad Zuid BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over JRC Randstad Zuid BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf JRC Randstad Zuid BV. Zo is deze onderneming gelegen in Groningen-Stad. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. JRC Randstad Zuid BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 70466637. Op deze webpagina kan je ook lezen wat JRC Randstad Zuid BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met JRC Randstad Zuid BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een onderneming als JRC Randstad Zuid BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als JRC Randstad Zuid BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.