J.R. Flexback is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. J.R. Flexback kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over J.R. Flexback

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf J.R. Flexback. Zo is dit bedrijf gevestigd in Someren. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. J.R. Flexback is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 57161984. Op deze pagina kan je ook inzien wat J.R. Flexback ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals J.R. Flexback neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als J.R. Flexback is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als J.R. Flexback een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.