JP Payroll Services B.V. is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. JP Payroll Services B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als JP Payroll Services B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over JP Payroll Services B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf JP Payroll Services B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Emmen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, JP Payroll Services B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 51412667. Op deze webpagina kan je ook lezen wat JP Payroll Services B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals JP Payroll Services B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als JP Payroll Services B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.