Jobvizier Group is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Jobvizier Group kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als Jobvizier Group een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over Jobvizier Group

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Jobvizier Group. Zo is deze onderneming gelegen in Veenendaal. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Jobvizier Group is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 30177099. Op deze site kan je ook zien wat Jobvizier Group ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Jobvizier Group neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Jobvizier Group is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.