JobManiac Rotterdam BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. JobManiac Rotterdam BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met JobManiac Rotterdam BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die een bedrijf als JobManiac Rotterdam BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als JobManiac Rotterdam BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra informatie over JobManiac Rotterdam BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf JobManiac Rotterdam BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Goes. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. JobManiac Rotterdam BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 61900117. Op deze site kan je ook inzien wat JobManiac Rotterdam BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.