JobManiac Goes BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. JobManiac Goes BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over JobManiac Goes BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf JobManiac Goes BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Goes. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, JobManiac Goes BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 56354339. Op deze site kan je ook tot je nemen wat JobManiac Goes BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met JobManiac Goes BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die een partij als JobManiac Goes BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als JobManiac Goes BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.