JobManiac Europe BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. JobManiac Europe BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met JobManiac Europe BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een bedrijf als JobManiac Europe BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als JobManiac Europe BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over JobManiac Europe BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf JobManiac Europe BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Goes. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, JobManiac Europe BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 70036667. Op deze webpagina kan je ook inzien wat JobManiac Europe BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.