JobManiac Apeldoorn BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. JobManiac Apeldoorn BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over JobManiac Apeldoorn BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf JobManiac Apeldoorn BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Goes. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. JobManiac Apeldoorn BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 68372248. Op deze webpagina kan je ook inzien wat JobManiac Apeldoorn BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals JobManiac Apeldoorn BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als JobManiac Apeldoorn BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als JobManiac Apeldoorn BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.