Jobbawok B.V. i.o. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Jobbawok B.V. i.o. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Jobbawok B.V. i.o.

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Jobbawok B.V. i.o.. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Jobbawok B.V. i.o. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 52766233. Op deze website kan je ook zien wat Jobbawok B.V. i.o. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Jobbawok B.V. i.o. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Jobbawok B.V. i.o. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Jobbawok B.V. i.o. een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.