Job2Work BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Job2Work BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Job2Work BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die een partner als Job2Work BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als Job2Work BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Job2Work BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Job2Work BV. Zo is deze organisatie gelegen in Beverwijk. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Job2Work BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 70724946. Op deze website kan je ook zien wat Job2Work BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.