Job-Direkt BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Job-Direkt BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Job-Direkt BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Job-Direkt BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als Job-Direkt BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Job-Direkt BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Job-Direkt BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Emmen. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Job-Direkt BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 53377699. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Job-Direkt BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.