Job 2 start B.V. is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Job 2 start B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Job 2 start B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Job 2 start B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in 'S-Hertogenbosch. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Job 2 start B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 17219525. Op deze site kan je ook zien wat Job 2 start B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf zoals Job 2 start B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een bedrijf als Job 2 start B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als Job 2 start B.V. een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.