Jewel Payroll/Detachering BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Jewel Payroll/Detachering BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming zoals Jewel Payroll/Detachering BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Jewel Payroll/Detachering BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf rekent, net als Jewel Payroll/Detachering BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Jewel Payroll/Detachering BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Jewel Payroll/Detachering BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Enschede. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Jewel Payroll/Detachering BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 69444951. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Jewel Payroll/Detachering BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.