Jenrick Payroll Services B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Jenrick Payroll Services B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over Jenrick Payroll Services B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Jenrick Payroll Services B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Utrecht-Stad. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Jenrick Payroll Services B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 55627870. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Jenrick Payroll Services B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Jenrick Payroll Services B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Jenrick Payroll Services B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Jenrick Payroll Services B.V. een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.