JD Werkt B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. JD Werkt B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als JD Werkt B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroller het meest bij jou past.

Extra info over JD Werkt B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf JD Werkt B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Groningen-Stad. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, JD Werkt B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66661757. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat JD Werkt B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals JD Werkt B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een partij als JD Werkt B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.