JBV Service B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. JBV Service B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met JBV Service B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als JBV Service B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als JBV Service B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over JBV Service B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf JBV Service B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Akkrum. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, JBV Service B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 60325801. Op deze site kan je ook tot je nemen wat JBV Service B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.