J. de Weerd BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. J. de Weerd BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller bepaalt, net als J. de Weerd BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroller het meest bij jou past.

Meer info over J. de Weerd BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf J. de Weerd BV. Zo is deze onderneming gelegen in Apeldoorn. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. J. de Weerd BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 57561524. Op deze pagina kan je ook lezen wat J. de Weerd BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals J. de Weerd BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een onderneming als J. de Weerd BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.