ittcg BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. ittcg BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als ittcg BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over ittcg BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf ittcg BV. Zo is deze onderneming gelegen in Leidschendam. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, ittcg BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 64028895. Op deze pagina kan je ook zien wat ittcg BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals ittcg BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als ittcg BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.