IT Human Resources (NL) BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. IT Human Resources (NL) BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met IT Human Resources (NL) BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als IT Human Resources (NL) BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als IT Human Resources (NL) BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over IT Human Resources (NL) BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf IT Human Resources (NL) BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Schiphol. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, IT Human Resources (NL) BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 70729972. Op deze site kan je ook zien wat IT Human Resources (NL) BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.