iPS powerful people is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. iPS powerful people kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra info over iPS powerful people

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf iPS powerful people. Zo is deze onderneming gevestigd in Capelle aan den Ijssel. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. iPS powerful people is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 28070523. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat iPS powerful people ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met iPS powerful people neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een bedrijf als iPS powerful people inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als iPS powerful people een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welke payroller het best bij jou past.