Ipcon Interim BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Ipcon Interim BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf rekent, net als Ipcon Interim BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Ipcon Interim BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Ipcon Interim BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Dongen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Ipcon Interim BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 55290221. Op deze pagina kan je ook zien wat Ipcon Interim BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller zoals Ipcon Interim BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een onderneming als Ipcon Interim BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.