INVITEM Payrolling is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. INVITEM Payrolling kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als INVITEM Payrolling een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra info over INVITEM Payrolling

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf INVITEM Payrolling. Zo is deze onderneming gevestigd in Ittervoort. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, INVITEM Payrolling is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 66743613. Op deze webpagina kan je ook inzien wat INVITEM Payrolling ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met INVITEM Payrolling neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een partner als INVITEM Payrolling inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.